facebook_pixel
Homeworld 3 har överträffat sitt crowdfunding-mål med över 100 miljoner procent

Homeworld 3 har överträffat sitt crowdfunding-mål med över 100 miljoner procent

För en månad sedan fick vi veta att Homeworld 3 äntligen är under utveckling. Samtidigt droppade de nya ägarna Gearbox en crowdfunding-kampanj där spelare kunde hjälpa till ekonomiskt med utvecklingen. Det verkar de minst sagt varit sugna på att göra.

Homeworld 3s Fig-kampanj har nämligen klått sitt mål med över 100,000,000%. Om det låter löjligt mycket så är det för att målet enbart låg på en ynka dollar. Detta för att poängen var att ge fansen en chans att delta i spelets utveckling, snarare än att täcka nödvändiga utgifter. Att det dock skulle leda till den imponerande summan $1,130,650 (i skrivande stund) är dock varken Gearbox eller utvecklarna Blackbird Interactive speciellt ledsna över.

Kampanjen fortsätter i ytterligare några dagar, fram till slutet av helgen, så vill du bidra med några slantar har du fortfarande chansen. Om du gör det får du dessutom vara delaktig i utvecklingen på olika sätt, bland annat genom backer-exklusiva undersökningar.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar