facebook_pixel
Hitman 2 visar upp nya kartan Haven Island i ny trailer

Hitman 2 visar upp nya kartan Haven Island i ny trailer

För några veckor sedan kollade vi in september månads planerade innehåll för Hitman 2, däribland den helt nya sandlådekartan Haven Island (som bjuder på gott om sand eftersom den är belägen i Maldiverna!). Kartan rullas ut den 24 september för expansion pass-ägare, och nu har vi fått en ny trailer.

Vädret är inte alltid idylliskt på Haven Island (uppenbarligen), eftersom soliga sekvenser och smaragdgrönt vatten blandas med mullrande skyar och tilltagande vindar. I övrigt bjuds det också på täta djungler, havsnära boende, motorbåtar, yoga-instruktörer och selfie-vänliga vyer, men 47:an bryr sig föga om sådana världsliga ting, och föredrar att rensa upp bland turisterna medelst knivar, köttyxor och ljuddämpade pistoler. Vilken busunge!

Här är trailern för den nya kartan till Hitman 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar