facebook_pixel
Här är ytterligare 20 nya spelminuter från The Outer Worlds

Här är ytterligare 20 nya spelminuter från The Outer Worlds

Tokyo Game Show har kommit och gått, och ett av de spel som var på plats i Japan var The Outer Worlds, Obsidian Entertainments nya förstapersonsrollspel, som släpps den 25 oktober. Vi har kollat in gott om gameplay tidigare, men den här gången är det ett helt nytt segment som demonstreras.

Eftersom det är en TGS-demo så är all text på japanska, men röstskådespelarna talar engelska, så det är fortfarande rätt enkelt att hänga med i händelseförloppet (fastän personen som spelar ibland trycker sig genom dialogerna). Vi får även se fipplande med inventoryn och menyerna, tillsammans med utforskning av slumpmässiga områden bortom uppdragsmarkörerna, så det här är förmodligen det mest sanningsenliga klippet vi fått hittills, sett till hur spelet faktiskt är att spela från minut till minut av helt vanliga personer.

Här är de nya spelsekvenserna från The Outer Worlds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar