facebook_pixel
Här är utannonseringstrailern för Total War Saga: Troy

Här är utannonseringstrailern för Total War Saga: Troy

Okej, nu är jag förvirrad. Igår skrev vi om att Total War Saga: Troy är en grej som kommer att hända, och nu har spelet mycket riktigt utannonserats. Men heter det Total War Saga: Troy (enligt Steam-sidan), A Total War Saga: Troy (enligt trailerns titel) eller Troy: A Total War Saga (enligt logotypen)?

Tills vidare kör jag på Total War Saga: Troy, för att det känns bäst så, men nog kunde väl Creative Assembly och Sega ha kunnat bestämma sig lite mer definitivt innan de drog igång pr-karusellen för det här spelet?

Hur som helst kan du kolla in trailern här nedan, där Akilles gör upp med Hektor (fortfarande en av de bästa duellerna som fångats på vita duken enligt mig, i 2004 års filmatisering) men det är fotfarande lite oklart exakt hur realistiskt spelet blir då Creative Assembly själva säger att man kommer “skala tillbaka myterna och legenderna för att avslöja verkligheten som kanske inspirerade dem”. Månne blir vi klokare av att läsa den sexsidiga förhandstitten i nästa nummer av succémagasinet Svenska PC Gamer, i butik den 8 oktober? Vem vet!

Total War Saga: Troy släpps nästa år. Här är utannonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar