facebook_pixel
Här är de första spelsekvenserna från Contra: Rogue Corps

Här är de första spelsekvenserna från Contra: Rogue Corps

Vad är Konami? Sedan det väldokumenterade uppbrottet med Metal Gear Solid-pappan Hideo Kojima i slutet av 2015 har den här frågan blivit rejält svår att svara på, då de få spelproduktioner man numera spottar ur sig framstår som halvhjärtade som bäst. Metal Gear Survive, någon?

Under sommarens E3-mässa presenterade man dock Contra: Rogue Corps (man har även släppt en del retrospelssamlingar i år, inklusive en med Contra-tema) så riktigt död är Konamis spelproduktion inte riktigt ännu. Och nu, med bara ett fåtal veckor kvar till den planerade lanseringen via Steam den 24 september, har IGN lagt sina labbar på spelet, och du kan kolla in 11 spelminuter i klippet här nedan.

Co-op-spelande (i det här fallet för upp till fyra deltagare, lokalt eller över internet) har alltid potential att underhålla, men visuellt ser spelet fortfarande väldigt grötigt och identitetslöst ut, men förhoppningsvis kan själva spelandet väga upp för dessa brister. Och så har det ju, trots allt, en panda med maskingevär!

Här är 11 spelminuter från Contra: Rogue Corps.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar