facebook_pixel
Ghostbusters: The Video Game Remastered visar upp sig i ny och månne överdrivet smickrande trailer

Ghostbusters: The Video Game Remastered visar upp sig i ny och månne överdrivet smickrande trailer

I våras utannonserade Saber Interactive och Mad Dog Games sitt Ghostbusters: The Video Game Remastered, en nyversion av Terminal Realitys rätt lyckade Ghostbusters: The Video Game från 2009. Under 2017 togs spelet emellertid ner från Steam, förmodligen på grund av upphörda licensrättigheter.

Ghostbusters: The Video Game blev ändå aldrig en riktig kultklassiker, åtminstone inte i mitt huvud, så det känns onekligen udda att se spelet behandlas som en sådan i den nya trailern här nedan. Spridda spelsekvenser blandas med dedikerade fans som pratar om sina finaste minnen av spelet, givetvis iklädda Ghostbusters-t-shirts så att man ser att de verkligen menar allvar. Ghostbusters: The Video Game Remastered släpps via Epic Games Store den 4 oktober, där man just nu kan förhandsboka spelet för den rätt överkomliga prislappen 21 euro.

Här är den nya trailern för Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar