facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint presenterar första årets vägkarta, för att självklart

Ghost Recon Breakpoint presenterar första årets vägkarta, för att självklart

Ubisofts nya taktiska actionsandlådespel Ghost Recon Breakpoint släpps nästa veckas fredag, den 4 oktober. Och precis som som de flesta andra Ubisoft-spel kommer det utökas med mängder av innehåll efter lanseringen, och nu har man presenterat vad man har i tankarna för dess första levnadsår.

Karusellen inleds redan på lanseringsdagen med de första bitarna av den första av tre planerade episoder, som bjuder på Operation Greenstone (tillhör “huvudstoryn” enligt bilden ovan, vilket får oss att tro att basspelet inte kommer innehålla hela berättelsen?) tillsammans med en ny raid (Project Titan), ett nytt specialevent (Terminator, jo, från filmerna) samt nya PvP-kartor och den nya karaktärsklassen engineer.

Innehållet rullas ut fram till januari, varpå episod 2 tar vid mellan februari och maj 2020 (inklusive det nya äventyret Deep State) innan episod 3 avslutar året mellan juni och september (inklusive Transcendence, ännu ett äventyr). Varje “äventyr” är omkring fem timmar långt och alla kommer kunna prova den första timmen gratis, medan Year 1 Pass (ingår i den 100 euro dyra gold-utgåvan) krävs för att få tillgång till resten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar