facebook_pixel
Freespace 2 skänks bort via GOG precis nu

Freespace 2 skänks bort via GOG precis nu

Freespace 2 är ett av de där spelen som får det att tindra i ögonen hos gamla pc-spels-rävar. Volitions klassiska och numera tjugo år gamla rymdsimulator anses av många fortfarande vara bäst i genren, och nu kan du själv granska påståendet då Freespace 2 skänks bort helt gratis via GOG!

Allt du behöver göra är att styra kosan hit och klicka på knappen “go to giveaway”, och du borde få en bekräftelse via din registrerade e-post inom kort. Och när du ändå är inne på GOG och valsar kan du lika gärna kolla in Interstellar-rean, som bjuder på på ett helt gäng rymdspel prisnedsatta med så mycket som 85 procent. Bland annat bjuds det på Dead Space, Stellaris, Battletech, No Man’s Sky och Surviving Mars, tillsammans med äldre klassiker som Wing Commander-, Master of Orion-, System Shock- och Space Quest-serierna.

Gratiserbjudandet för Freespace 2 varar endast tills imorgon, så passa på att utnyttja det!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar