facebook_pixel
Fran Bow-utvecklarnas Little Misfortune släpps den här månaden, kolla in nya trailern!

Fran Bow-utvecklarnas Little Misfortune släpps den här månaden, kolla in nya trailern!

Förra sommaren presenterades vi för Little Misfortune, det nya äventyrsspelet av de svenska Fran Bow-utvecklarna hos Killmonday Games. I våras fick spelet också en spelbar demo, och nu har det slutligen fått ett spikat lanseringsdatum tillsammans med en ny mysryslig trailer!

Du kan läsa mer om Little MisfortuneSteam (där du fortfarande kan ladda ner demon), där spelet beskrivs som “en interaktiv berättelse, som fokuserar på utforskning och karaktärer, både söta och mörka, där dina val har konsekvenser”. Man spelar som Misfortune Ramirez Hernandez, en åttaårig flicka som ger sig ut i skogen på jakt efter Evig Lycka, som hon sedan planerar ge i present åt sin mamma. Med sig har hon också sin nya vän och berättarrösten Mr. Voice, som säkerligen har sin helt egna, mörka agenda.

Här är den nya trailern för Little Misfortune.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar