facebook_pixel
Flipperinspirerade actionspelet Creature in the Well är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Flipperinspirerade actionspelet Creature in the Well är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Det svenskutvecklade och smått fantastiska Yoku’s Island Express (recension) släpptes förra våren, och visade att flipperspelsmekanik inte enbart hör hemma i flipperspel. Och nu har den här plötsliga subgenren fått ett nytt tillskott i form av Creature in the Well, som släpptes via GOG och Steam i fredags.

Mottagandet av Steam-användarna är hittills “mestadels positivt”, så det är lite svårt att utläsa om det rör sig om ett spel av Yoku’s Island Express-kvalitet eller inte. Det ser hur som helst riktigt, riktigt fint ut rent grafiskt, och trots att det kanske ser ut som ett roguelike så är spelet inte ett sådant, då det bjuder på “åtta handgjorda grottor”, vari du kan upptäcka över 20 unika föremål, och uppgradera dina vapen och kläder.

Här är lanseringstrailern för Flight School Studios Creature in the Well.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar