facebook_pixel
Final Fantasy VIII Remastered är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Final Fantasy VIII Remastered är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

I ungefär tusen år framstod en nyversion av Final Fantasy VIII som en omöjlig dröm, detta eftersom Square Enix, enligt rykten, hade tappat bort källkoden för den ursprungliga Playstation-klassikern från 1999. Nu har man tydligen hittat den igen då Final Fantasy VIII Remastered är ute precis nu!

Eller ja, nu och nu är en sanning med modifikation – spelet låses upp på Steam om drygt en timme i skrivande stund, så det återstår att se om det ruvar på några uppenbara tekniska problem. Enligt Square Enix själva ska dock Final Fantasy VIII Remastered bjuda på “flera förbättringar”, däribland möjligheten att skräddarsy spelupplevelsen genom att öka hastigheten (upp till tre gånger), stänga av slumpstrider, aktivera “stridshjälp” samt låsa upp det mesta du vill ha i förväg, såsom föremål, förmågor och rejält med pengar.

Här är lanseringstrailern för Final Fantasy VIII Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar