facebook_pixel
Final Fantasy VII Remake fortsätter imponera i den nya Tokyo Game Show-trailern

Final Fantasy VII Remake fortsätter imponera i den nya Tokyo Game Show-trailern

I somras fick vi reda på att Final Fantasy VII Remake kommer släppas “först” till Playstation 4, den 3 mars nästa år. Vi kan dock räkna med att spelet också når pc:n förr eller senare, även om det lär ta ett bra tag om Final Fantasy XIV är något att gå efter (som dröjde drygt 16 månader till vår plattform).

Hur som helst har Final Fantasy VII Remake fått en helt ny trailer, Tokyo Game Show till ära, där vi får bekanta oss med en rad nya karaktärer (förmodligen mindre viktiga sådana, eftersom jag inte alls minns dem från originalspelet), pånyttfödda summons (närmare bestämt Shiva och Ifrit) och helt nya minispel, där Cloud och Tifa kastar pil och tränar på ett lokalt gym (medelst rytmiska knapptryck i qte-stil).

Här är den nya trailern för Final Fantasy VII Remake.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar