facebook_pixel
Fifa 20-demo har släppts via Origin, inkluderar Fifa Street-doftande spelläget Volta

Fifa 20-demo har släppts via Origin, inkluderar Fifa Street-doftande spelläget Volta

Det är den där tiden på året igen, och det börjar dra ihop sig för höstens fotbolls-dos; Fifa 20 släpps den 27 september (spelbart tre dagar tidigare för Origin Access Premier-prenumeranter eller ägare av Champions- eller Ultimate-utgåvorna) och nu kan du ladda ner den spelbara demon via Origin!

Demon inkluderar – utöver Champions League-spelande med Chelsea, Dortmund, Liverpool, PSG, Reald Madrid och Tottenham – det nya spelläget Volta, där småskaliga matcher äger rum på mer exotiska platser, i demons fall på Amsterdams gator. Det rör sig om en 3v3-match utan målvakter med Vinicus Jr(?) och hans polare, och i fullversionen av Fifa 20 kommer man även kunna spela 4v4 eller 5v5, med och utan målvakter.

I övriga Fifa 20-nyheter har EA Sports också delat med sig av en lista över de hundra högst rankade spelarna i Fifa 20, och du kan kolla in den här. Lionel Messi och Christiano Ronaldo är givetvis på topp, medan Zlatan Ibrahimovic med nöd och näppe kvalar in på plats 100, med betyget 85 av 100. Än kan gubben!

Här är sommarens debuttrailer för Volta-läget i Fifa 20.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar