facebook_pixel
EA får Guinness-rekord för världens mest nedröstade Reddit-kommentar

EA får Guinness-rekord för världens mest nedröstade Reddit-kommentar

Minns ni hur det var förrförra vintern, när EA gång efter annat trampade i klaveret med Dice-skjutaren Star Wars: Battlefront 2? Guinness rekordbok minns, för nu har EA nämligen fått den tveksamma äran att koras som världsrekordhållare för den mest nedröstade Reddit-kommentaren någonsin!

Detta uppmärksammades med ett foto av boken i fråga som du kan kolla in på Reddit, och den ursprungliga kommentaren kan fortfarande hittas här. När en spelare utbrast “seriöst, jag betalade 80 dollar för en låst Darth Vader”, svarade nämligen Electronic Arts officiella community-team med att “tanken är att spelare ska känna stolthet och uppfyllelse när de låser upp olika hjältar”. Just nu sitter Reddit-kommentaren på 667 819 nedröstningar, vilket alltså betyder att den fortsättningsvis är den mest nedröstade Reddit-kommentaren någonsin. Bra jobbat Electronic Arts, och må ni aldrig någonsin tillåtas glömma att ni gjorde det här!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar