facebook_pixel
Divinity: Original Sin 2 till Switch stöder cross-save med Steam-versionen

Divinity: Original Sin 2 till Switch stöder cross-save med Steam-versionen

Utöver Deadly Prenomition 2 och Doom 64 (som båda två förmodligen kommer till pc) berörde nattens Nintendo Direct även Switch-versionen av Larian Studios hyllade rollspel Divinity: Original Sin 2, som ursprungligen släpptes till pc 2017 (recension) och fick en kraftigt uppdaterad utgåva i fjol.

“Varför ska jag bry mig om spelet finns till Switch eller inte, pc eller gtfo!” kanske du förnärmat utbrister nu, men i trailern nedan så avslöjas faktiskt att Steam- och Switch-versionerna av Divinity: Original Sin 2 stöder cross-save, vilket innebär att du kan fortsätta ditt spelande även när du inte har din pc nära till hands, så till vida du har en Nintendo-konsol. Som vanligt kan vi förvänta oss väldigt många tekniska kompromisser på Switch, men åtminstone jag hoppas att detta innebär startskottet för väldigt många fler spel där pc- och Switch-versionerna klarar av att kommunicera med varandra. Fler alternativ för hur man kan spela är alltid en bra sak!

Divinity: Original Sin 2 till Switch är ute nu. Här är trailern.D

DviniD

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar