facebook_pixel
Dirt Rally är gratis på Steam – men bara tills 16e september

Dirt Rally är gratis på Steam – men bara tills 16e september

Codemasters verkar vara måna att folk ska få chansen att spela deras Dirt Rally. Så sent som förra månaden gav de bort det gratis till alla som prenumererade på deras nyhetsbrev, och nu är det dags igen.

Fram tills den 16e september är Dirt Rally nämligen helt gratis att ladda ner på Steam. Allt du behöver göra att lägga till det i ditt bibliotek och sedan är det ditt ända tills solen exploderar. Med tanke på att våran Mats kallade spelet “ett av årtusendets bästa rallyspel” i sin recension är det ingen pjåkig deal.

Som sagt är den dock bara tillgänglig en dag till så vill du ha lite gratis rallyglädje får du se till att skynda!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar