facebook_pixel
Den första Nier: Automata-raiden till Final Fantasy XIV släpps i oktober

Den första Nier: Automata-raiden till Final Fantasy XIV släpps i oktober

Här på PC Gamer älskar vi Nier: Automata. I alla fall jag älskar det (recension) och efter 2B:s gästspel i Soulcalibur VI kommer Yoko Taros älskvärda androider nu gästa ett annat spel, närmare bestämt onlinerollspelet Final Fantasy XIV, som får en raid med Nier: Automata-tema inom kort.

Enligt våra internationella kollegor rullas The Copied Factory – det första av flera planerade samarbeten med Nier: Automata-skaparna Yosuke Saito och Yoko Taro – ut som en del av den kommande Final Fantasy XIV-uppdateringen “Vows of Virtue, Deeds of Cruelty”, eller version 5.1 som den säkerligen kommer kallas i folkmun.

Uppdateringen går live någon gång i oktober, och utöver Nier-grottan kan vi även vänta oss flera huvuduppdrag, som kommer fortsätta Shadowbringers-storyn, justeringar av crafting- och gathering-systemen, stora PvP-förändringar samt ett New Game Plus-alternativ, som kommer dig spela om quests som du redan klarat från Heavensward-, Stormblood– och Shadowbringers-expansionerna. En hel del att se fram emot med andra ord!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar