facebook_pixel
Deckarrollspelet Disco Elysium släpps den 15 oktober, kolla in nya trailern!

Deckarrollspelet Disco Elysium släpps den 15 oktober, kolla in nya trailern!

Förra sommaren publicerade vi en förhandstittDisco Elysium, det kommande, högintressanta detektivrollspelet av brittiska ZA/UM. Titeln beskrivs som “en hårdkokad polisserie” möter “isometriskt rollspel”, och spelaren får uppgiften att lösa “ett massivt, ovisst fall” i en “unik urban fantasy-värld”.

Och nu har spelet, precis som sommarens uppgifter antydde, fått en spikad höstlansering; Disco Elysium debuterar nämligen via både Steam och GOG tisdagen den 15 oktober, och nedan kan du se en pinfärsk trailer som levererar de glädjande buden. Hajpen piskas upp riktigt rejält med hjälp av tunga slagord som “ett öppen värld-rollspel som inte liknar något du sett tidigare” samt “oförglömliga karaktärer”, “oöverträffad frihet”, “oräkneliga verktyg”, “vilda färdigheter” och “ditt livs rollspelsäventyr”. Självförtroendet är det inget fel på!

Här är den nya trailern för Disco Elysium.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar