facebook_pixel
Day Z får ny 163 kvadratkilometer stor karta, kolla in trailern!

Day Z får ny 163 kvadratkilometer stor karta, kolla in trailern!

Redan i slutet av 2013 lanserades Bohemia Interactives överlevnadsspel Day Z i early access via Steam. I mitten av december 2018 blev spelet emellertid “klart”, även om utvecklingsteamet givetvis har fortsatt jobba med titeln sedan dess.

Och nu drar det ihop sig för en riktigt, riktigt stor nyhet – bokstavligt talat eftersom Bohemia har avtäckt den nya kartan Livonia, som baseras på kartan med samma namn från Arma 3: Contract. Livonia är hela 163 kvadratkilometer stor och bjuder på enorma grönområden, täta skogszoner samt sjöar och floder spridda över landskapet. Men låt inte skönheten lura dig  då de helt nya björnarna kommer försöka göra livet surt för dig, samtidigt som du tampas med taskigt väder och, givetvis, de där klassiska zombierna och alla andra spelare.

Livonia släpps “snart” som dlc till Day Z. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar