facebook_pixel
Danganronpa- och Zero Escape-skaparna visar upp Death March Club

Danganronpa- och Zero Escape-skaparna visar upp Death March Club

Too Kyo Games grundades av Danganronpa-skaparen Kazutaka Kodaka och Zero Escape-kreatören Kotaro Uchikoshi (vi har recenserat hela trilogin i form av Zero Time Dilemma och Zero Escape: The Nonary Games utifall du är obekant med serien). Och nu har man berättat mer om sitt nya spel!

Nedan ser du således introt och lite gameplay från Death March Club (med engelska undertexter som alternativ), där de tematiska influenserna från de två ovan nämnda serierna såväl som Battle Royale (mangan och filmen, inte genren!) är bortom uppenbara. Även Persona-spelens färggranna mardrömsvärldar känns som en tydlig inspiration, och plattformspusslandet får mig osökt att tänka på spel som Limbo och Inside.

Du kan läsa om Death March Club på den översatta hemsidan, och i den här tweeten kan vi läsa att “Death March Club inte endast kommer att släppas till pc”, vilket antyder att vi, för ovanlighetens skull, kan förvänta oss att titeln debuterar på vår plattform samtidigt som den släpps till konsoler någon gång under nästa år.

Här är introt och och de nya spelsekvenserna från Death March Club.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar