facebook_pixel
Cube World släpps den 30 september, kolla in lanseringstrailern!

Cube World släpps den 30 september, kolla in lanseringstrailern!

Under ett tag såg det ut som att Cube World aldrig skulle hände. Faktum är att det var dödstyst kring projektet i över fem år, innan det voxelbaserade och Minecraft-inspirerade actionrollspelet återigen bubblade upp till ytan tidigare den här månaden. Och nu drar det redan ihop sig för lansering!

Den nya trailern här nedan avslöjar nämligen att Cube World släpps den 30 september via Steam. Utvecklarna Picroma har ännu inte angivit någon prislapp, men om du inhandlade Cube Worlds alfaversion under 2013(!) så kommer du automatiskt få en Steam-nyckel för fullversionen. Alfakunder kommer också få chansen att delta i betatestet som inleds imorgon måndag, den 23 september, en hel vecka innan Cube Worlds fullskaliga release.

Här är lanseringstrailern för Cube World.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar