facebook_pixel
Chocken! Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise har utannonserats

Chocken! Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise har utannonserats

Inatt (eller igår kväll, jag har inte koll på den exakta tidpunkten) fick spelvärlden en nyhet som den sannerligen inte var beredd på – under en av Nintendos återkommande Direct-streams presenterades nämligen Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, uppföljaren till kultspelens kultspel!

Survival horror-äventyret släpptes ursprungligen till Xbox 360 i början av 2010, men fick även en pc-version i slutet av 2013, som kan inhandlas via både GOG och Steam. Deadly Premonition 2 har förvisso hittills bara utannonserats för Switch (inte undra på eftersom avtäckandet inträffade under Nintendos egna stream) men åtminstone jag skulle bli mycket förvånad om det inte också skulle hitta över till andra format tids nog.

Hidetaka “Swery” Suehiro, regissören av det första Deadly Premonition, har tagit till Twitter för att bekräfta att han återigen agerar regissör och författare för Deadly Premoniiton 2, även om han förmodligen inte kan ge spelet hela sin uppmärksamhet då han även utvecklar The Good Life, som alldeles nyligen försenades till våren 2020.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise släpps nästa år. Här är den första trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar