facebook_pixel
Chernobylite lanseras i early access nästa månad, kolla in den nya trailern!

Chernobylite lanseras i early access nästa månad, kolla in den nya trailern!

Förra våren introducerades vi för Chernobylite, ett nytt survival horror-spel av Get Even-utvecklarna The Farm 51. Den allra första trailern följde i början av det här året, och nu har den polska studion avslöjat att Chernobylite lanseras i early access via Steam nu i höst, onsdagen den 16 oktober.

Early access-utannonseringen till ära har vi även fått en ny trailer, som visar upp spridda spelsekvenser och ger oss en innehållsförteckning över vad vi kommer hitta i den första early access-versionen av Chernobylite. Bland annat bjuds det på tre enorma, öppna områden, “åtminstone” åtta timmars story-innehåll, dynamiskt väder, fyra “storydrivna platser”, nio story-uppdrag, interaktiva dialoger och “avgörande beslut”.

Totalt uppskattar The Farm 51 att Chernobylites early access-period kommer vara mellan 10 och 14 månader, och prislappen kommer höjas efter early access-utträdet för att reflektera det utökade innehållet.

Här är den nya trailern för early access-versionen av Chernobylite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar