facebook_pixel
Borderlands 3 får sitt första in-game-event i oktober, kallas för Bloody Harvest

Borderlands 3 får sitt första in-game-event i oktober, kallas för Bloody Harvest

Gearbox Softwares nya lootskjutare Borderlands 3 släpptes för en vecka sedan. Jocke Kilman recenserade spelet för vår räkning, och gav det omdömet “en matig och generös lootershooter som är både utmattande och underhållande”, tillsammans med betyget 72 procent.

Borderlands 3 bör inte placeras i samma “live service”-fack som Destiny 2 och The Division 2, men spelet kommer ändå få gott om nytt innehåll i framtiden, och nu har Gearbox Software avslöjat att det första in-game-eventet får namnet Bloody Harvest, och debuterar “mot slutet av oktober”.

Bloody Harvest kommer göras tillgängligt gratis för alla Borderlands 3-spelare som lämnat Pandora, och fått tillgång till Sanctuary III. En npc som heter Maurice agerar guide för nya säsongsbaserade event, inklusive detta, och vi kommer bjudas på ett nytt uppdrag där “hemsökta” fiender (Halloween, ni vet!) använder den nya debuffen “terror”, som kommer påverka din syn och din förmåga att sikta ordentligt.

Man kommer också kunna vända denna debuff mot de nya fienderna och, givetvis, hitta nya vapen som man kommer få användning av när man försöker besegra den nya bossen Captain Haunt. Här är Gearbox Softwares arkiverade livestream från gårdagen, där man börjar diskutera Bloody Harvest ungefär 55 minuter in.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar