facebook_pixel
Blasphemous gör storsuccé på Steam, kolla in lanseringstrailern!

Blasphemous gör storsuccé på Steam, kolla in lanseringstrailern!

Våren 2017 sökte Game Kitchen utvecklingsbudget för sitt pixelbrutala plattformsäventyr Blasphemous via Kickstarter, och succén blev omedelbar; på mindre än ett dygn nåddes det ursprungliga målet på 50 000 dollar, och när kampanjen var över hade man samlat ihop över 333 000 dollar!

Igår kväll släpptes så äntligen Blaspehmous via Steam, och mottagandet har hittills varit lysande, med ett “väldigt positivt” omdöme baserat på över 300 recensioner. Lanseringsrean är fortfarande i kraft fram till nästa tisdag, så du har gott om tid på dig att bestämma dig för om spelet eventuellt faller dig i smaken eller inte. Vår recension kan du läsa senare den här veckan, så om du vill höra våra tankar så föreslår vi att du avvaktar några dagar!

Här är lanseringstrailern för Blasphemous.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar