facebook_pixel
Batman och Catwoman gästar Fortnite, utforska Gotham City i ny rift-zon!

Batman och Catwoman gästar Fortnite, utforska Gotham City i ny rift-zon!

Bara dagar efter att hela sex olika Batman-spel började skänkas bort via Epic Games Store, har både Batman och Catwoman bestämt sig för att gästa Epic Games eviga battle royale-fenomen Fortnite; version 10.31 av Fortnite är nämligen live nu, och med den det nya Batman-eventet!

Nedan kan du se en trailer som avslöjar att man kan spela som Batman och Catwoman under de två kommande veckorna (eller åtminstone klä sig som duon via det nya kosmetikpaket Caped Crusader Pack), och under den här tiden kommer Tilted Towers också ersättas av en liten bit av Gotham City, med hjälp av Fortnites finurliga rift-zoner. Slutligen kan man även använda sig av både Batman Grapnel Gun och Explosive Batarang, som tillsammans med oändliga glidmöjligheter med fallskärmen torde sälja Batman-upplevelsen ännu hårdare.

Fortnites Batman-event avslutas den 6 oktober. Här är en trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar