facebook_pixel
Assassin’s Creed Odysseys utbildande Discovery Tour släpps idag

Assassin’s Creed Odysseys utbildande Discovery Tour släpps idag

Själv har jag inte spelat ett Assasssin’s Creed på allvar sedan 2014, då Assasssin’s Creed Unity släpptes. Men en av de saker som jag uppskattade allra mest med Assassin’s Creed Origins på avstånd var faktiskt det relativt sena gratistillägget The Discovery Tour, som debuterade i februari 2018.

Och nu har Assassin’s Creed Odyssey, seriens nyaste spel, också fått dess helt egna The Discovery Tour, som presenteras i videon här nedan. Precis som i Origins rör det sig om en handfull separata turer, i det här fallet fem stycken som täcker filosofi, berömda städer, vardagslivet, krig och myter i det antika Grekland. Precis som sist har Ubisoft även samarbetat med en bunt historiker, för att se till att det hela inte bara är en massa nonsens.

Här är Ubisofts video om månadens nyheter till Assassin’s Creed Odyssey, däribland The Discovery Tour.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar