facebook_pixel
Anthem har blivit en del av prenumerationstjänsten Origin Access Basic

Anthem har blivit en del av prenumerationstjänsten Origin Access Basic

Jag vet inte med er, men det känns udda att konstatera att lootskjutaren Anthem släpptes så sent som i slutet av februari. Att Biowares utvecklingsteam har åldrats betydligt mer under samma tidsrymd känns dock inte som en vågad gissning, med tanke på all kritik som spelet fått utstå.

Och nu (precis som fallet var med Mass Effect: Andromeda under 2017) har Anthem nått Electronic Arts billigaste prenumerationstjänst på rekordtid, det vill säga Origin Access Basic, som kostar 4 euro i månaden. Andra anmärkningsvärda titlar bland Origin Access Basic-utbudet inkluderar Battlefield V, Fifa 19 och The Sims 4.

Anthem hade som bekant en skakig lansering, och om jag ska vara ärlig har jag inte hängt med i svängarna den senaste tiden. Spelet fick ändå den stora och efterlängtade Cataclysm-uppdateringen i början av augusti, även om den inte direkt har omvänt den allmänna åsikten om Anthem. Men hej, nu kan du åtminstone prova spelet med betydligt mindre insatser än tidigare, så om du fortfarande är nyfiken är det bara att tuta och skjuta!

Här är den gamla lanseringstrailern för Anthem från februari.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar