facebook_pixel
47:an drar till Maldiverna – ny sandlådekarta till Hitman 2 släpps den 24 september!

47:an drar till Maldiverna – ny sandlådekarta till Hitman 2 släpps den 24 september!

I våras presenterade danska Io interactive sin vägkarta för 2019, och vi fick reda på att ytterligare tre kartor väntade för Hitman 2 – först släpptes sandlådekartan The Bank, sedan sniperkartan The Prison, och nu har man berättat att The Resort (Haven Island) kommer debutera den 24 september.

På den officiella hemsidan har man även listat allt annat innehåll som väntar under september månad, inklusive två nya Escalation Contracts (som släpptes redan i torsdags), följt av ytterligare ett den 12 september, ett nytt (nygammalt?) Legacy Elusive Target-kontrakt den 13 september, Featured Contracts och ytterligare ett Escalation Contract den 19 september samt, som sagt, den nya kartan den 24 september (enbart för expansion pass-ägare och tills vidare det sista planerade innehållet för dlc:t), som också åtföljs av Special Assignments och en ny uppdatering samma dag. Den 27 september avrundas slutligen månaden med ännu ett Legacy Elusive Target-kontrakt, så det finns onekligen en hel del att göra för inbitna Hitman-fanatiker!

Här är en video där Io Interactive går igenom september månads innehåll för Hitman 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar