facebook_pixel
Zeno Clash möter Spore – kolla in trailern för bisarra The Eternal Cylinder!

Zeno Clash möter Spore – kolla in trailern för bisarra The Eternal Cylinder!

Det är mycket nu, i alla fall om man frågar Ace Team – tidigare idag skrev vi om Rock of Ages 3: Make & Break, och nu har man utannonserat ytterligare ett projekt; säg hej till The Eternal Cylinder, ett överlevnadsspel som påminner rejält om Ace Teams tidigare kultklassiker Zeno Clash.

Detta främst tack vare (på grund av?) den feberdrömslika estetiken, men spelmässigt påminner det även om Will Wrights gamla goda SporeThe Eternal Cylinder skryter nämligen med ett “unikt mutationssystem” som ger dina näpna varelser (Trebhums) unika förmågor, som låter dem ta sig fram genom den procedurellt genererade världen, och förhoppningsvis undkomma den allsmäktiga och uråldriga cylindern, som krossar allt i dess väg.

Du kan läsa mer om The Eternal Cylinder på den officiella hemsidan, där du även kan anmäla ditt intresse för det stängda betatestet innan spelet lanseras exklusivt via Epic Games Store någon gång under nästa år.

Här är utannonseringstrailern för The Eternal Cylinder.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar