facebook_pixel
World of Tanks-skaparna har avslöjat Caliber, en ny taktisk onlineskjutare

World of Tanks-skaparna har avslöjat Caliber, en ny taktisk onlineskjutare

Wargaming ligger sedan tidigare bakom free-to-play-sensationerna World of Tanks och World of Warships, och tar nu sikte på de taktiska onlineskjutarna; nedan hittar du en utannonseringstrailer för Caliber, och via den officiella hemsidan kan du anmäla ditt intresse för stängt betatestande.

Trailern är inte överdrivet spännande och framstår främst som ett Counter-Strike i tredjepersonsperspektiv, men informationen på hemsidan antyder snarare att man främst sitter och sneglar på Rainbow Six Siege, då även Caliber kommer ha “unika operatörer med egna loadouts, förmågor och egenheter”.

Därtill får vi reda på att spelet just nu innehåller karaktärsklasserna Assault, Support, Marksman och Medic (du kan nog gissa dig till deras respektive användningsområden baserat på namnen). Det kommer också bli free-to-play, och genom att anmäla dig till spelets nyhetsbrev får du även chansen att delta i de stängda betatesterna.

Här är debuttrailern för Caliber.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar