facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Age of Wonders: Planetfall

av Joakim Kilman

“Trots miljöbytet så känns mycket bekant, men spelet är ändå ett eget väsen som både vilar tryggt på sitt arv och utforskar det okända på samma gång.”
Bild från Age of Wonders: Planetfall.

* * *

Oxygen Not Included

av Joakim Kilman

Oxygen Not Included är ett spel för dig som gillar att förlora. Eftersom spelet vägrar att förklara sina system på ett vettigt sätt så är det experimenterande som gäller.”
Bild från Oxygen Not Included.

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar