facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 31, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 31, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

NYHETER

Ninja dumpar Twitch, kommer streama exklusivt på Mixer

av Benny Holmström

“Microsoft-ägda Mixer har lockat över Ninja, världens mest populära Fortnite-streamare, till sin sida.”

* * *

Io Interactive smygbekräftar Hitman 3, släpper ny sniper-karta till Hitman 2

av Benny Holmström

“Hakan Abrak, vd och medägare hos Io Interactive, smygbekräftar Hitman 3 då han beskriver World of Assassination-berättelsen och -plattformen som en “trilogi”.”

* * *

Äntligen! Garfield Kart Furious Racing har utannonserats

av Benny Holmström

“Obegripligt nog har vi inte fått någon trailer (hur tänkte ni här, Microids?)”

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar