facebook_pixel
Valve har presenterat två nya Dota 2-hjältar, inklusive skjutglad mormor

Valve har presenterat två nya Dota 2-hjältar, inklusive skjutglad mormor

Under helgen avgjordes den prestigefyllda Dota 2-tuneringen The International i Shanghai (OG vann för andra året i rad!) och i vanlig ordning passade Dota 2-utvecklarna Valve på att avtäcka nya spelbara hjältar, i det här fallet två stycken, Snapfire och Void Spirit, som kommer rullas ut nu i höst.

Snapfire är den överlägset mest intressanta, då det rör sig om en skjutglad goblin-mormor, som rider omkring på en gigantisk ödla och slänger kakor till sina lagkamrater (som vi antar medför positiva buffar). Den andra hjälten är den betydligt tråkigare Void Spirit, en reslig herreman med långt hår, skägg och ögonbryn, som använder lilaskimrande magi och en stav med rejäla svärdsklingor i bägge ändarna för att förgöra sina motståndare.

Här är presentationsvideorna för Snapfire och Void Spirit till Dota 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar