facebook_pixel
Valve ber om ursäkt för att ha avslöjat Street Fighter V-karaktärer i förtid

Valve ber om ursäkt för att ha avslöjat Street Fighter V-karaktärer i förtid

Förra veckan avslöjades det att klassiska sumobrottaren E. Honda kommer göra Lucia och Poison sällskap i det nya dlc-paketet till Street Fighter V, som kommer släppas senare idag. Avslöjandet inträffade dock oavsiktligt och för tidigt, och nu har Steam-ägarna Valve tagit på sig skulden för fadäsen.

– I onsdags inträffade ett misstag i publiceringsprocessen hos Valve som gjorde att en trailer gick live på Steam i förtid. Trailern inkluderade den stora avtäckningen av Poison, Lucia och E. Honda, som karaktärer som kommer ansluta fighter-uppställningen.

– Det är en ledsam och oavsiktlig situation, och vi har redan implementerat åtgärder för att förhindra att detta fel uppstår igen. Vi är själva också fans av Street Fighter, och vi beklagar felet.

Sedan igår kan man faktiskt inhandla de tre karaktärerna enskilt, men bundlen (med en extra kostym per kämpe) släpps som sagt ikväll. Street Fighter V bjuder också på en gratis, spelbar trial-version fram till den 11 augusti, som inkluderar den tredje säsongens karaktärer, men tyvärr inte E. Honda.

Här är en trailer för Lucia, Poison och E. Honda till Street Fighter V.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar