facebook_pixel
Untitled Goose Game släpps äntligen nästa månad

Untitled Goose Game släpps äntligen nästa månad

Jag vet inte om vi på redaktionen kollektivt ser fram emot något spel så mycket som vi ser fram emot Untitled Goose Game. När det tidigare i år försenades var vi ingen vacker syn. Men vi visste att gåsen ändå fanns där på horisonten så vi bet ihop, tog varandras vingar, och väntade. Nu är den väntan snart över.

Untitled Goose Game släpps nämligen den 20e september. Utvecklarna på House House har också släppt en ny trailer tillfället till ära:

Om du varit olycklig och missat Untitled Goose Game tidigare borde ovanstående trailer förklara allt du behöver veta. Det här är ett stealthspel där du iklär dig rollen som en, tja, en gås helt enkelt. Du ska sedan göra saker gäss gör bäst: stör och skapa kaos. Om det här inte blir game of the year äter jag upp mina strumpor.

Spelet kommer, liksom många indiespel nuförtiden, först dyka upp på Epic Games Store. Ett släpp på Steam lär följa men något datum för det har vi ännu inte.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar