facebook_pixel
Ubisoft skänker bort första episoden av Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis

Ubisoft skänker bort första episoden av Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis

Assassin’s Creed Odyssey släpptes förra hösten, och Fredrik Eriksson blev riktigt tagen av sin färd genom antikens Grekland (recension). Sedan dess har dock det redan gigantiska spelet fått rejäla mängder dlc, och nu försöker Ubisoft sälja oss ett season pass genom ett gratis smakprov.

Således är Assassin’s Creed Odyssey – Fields of Elysium, den första episoden av det tredelade The Fate of Atlantis, helt gratis att plocka på sig via Steam och Uplay fram till söndag, den 1 september (det verkar inte som att man kan lägga till Steam-versionen på sitt konto om man inte redan äger basspelet).

Som sig bör åtföljs detta av en mängd olika reor, såsom halva priset för season passet och expansionerna (utöver The Fate of Atlantis finns också Legacy of the First Blade) och 60 procents rea för Gold- och Ultimate-utgåvorna av Assassin’s Creed Odyssey. Dessa reor varar alla fram till nästa veckas tisdag, den 3 september.

Här är vårens trailer för Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar