facebook_pixel
Ubisoft skänker bort For Honor gratis via Uplay

Ubisoft skänker bort For Honor gratis via Uplay

För några veckor sedan skänktes Ubisofts närstridsfokuserade actionspel For Honor bort gratis via Epic Games Store, men om du är en av de där människorna som fortsättningsvis bojkottar Fortnite-skaparnas butik så kanske det glädjer dig att samma spel just nu ges bort via Uplay!

Du kan hitta erbjudandet här eller direkt via Uplay-klienten, och eftersom det upphör först kl. 11:00 svensk tid den 29 augusti (nästa torsdag) så har du ännu gott om tid på dig att registrera ett konto utifall du inte redan har ett. Precis som fallet var hos Epic Games Store så rör det sig om standardutgåvan av For Honor, så Ubisofts tanke är absolut att du ska köpa till mängder av dlc i efterhand, först och främst i form av nya karaktärer (som även kan låsas upp med grindande in-game, men då lär det ta drygt två och ett halvt år om du vill ha allt!).

Här är lanseringstrailern för For Honor från 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar