facebook_pixel
Trials Rising får nytt dlc-paket den 10 september, kolla in trailern!

Trials Rising får nytt dlc-paket den 10 september, kolla in trailern!

I februari släpptes Trials Rising, det senaste motorcykelplattformsspelet av finska genreexperterna Redlynx. Undertecknad recenserade det för den här eminenta publikationens räkning, och utöver en del problem med upplägget är spelet utan tvekan den bästa Trials-titeln på många, många år!

Det första dlc-paketet Sixty-Six släpptes i våras, och nu drar det ihop sig igen; du kan kolla in den första trailern för Crash & Sunburn här nedan, och genom Ubisofts egna nyhetsflöde får vi reda på att det kommer bjuda på hela 37 nya banor, en ny Jungle Explorer-dräkt samt två nya motorcyklar som “förändrar sättet du kör på”.

Crash & Sunburn kommer kunna inhandlas skilt när det släpps (Sixty-Six kostar 8 euro på Steam) men det ingår också i expansion passet, som kostar 20 euro och bjuder på en del extra godis utöver de två expansionerna.

Trials Rising: Crash and Sunburn släpps den 10 september. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar