facebook_pixel
“System Shock 2 Enhanced Edition kommer snart” säger Nightdive Studios

“System Shock 2 Enhanced Edition kommer snart” säger Nightdive Studios

Situationen kring System Shock fortsätter vara förvirrande, men just nu ser det ut så här: System Shock 3 är under utveckling hos Otherside Entertainment (som har gjort slut med Starbreeze) medan Nighdive Studios utvecklar en remake av seriens första spel (kolla in 21 minuter gameplay här).

System Shock 2, den felande länken i ekvationen, fick en nyversion för moderna datorer under 2013, men nu har Nightdive Studios plötsligt beslutat sig för att utannonsera System Shock 2 Enhanced Edition via Twitter, och spelet kommer till på köpet släppas “snart”. Exakt hur “förbättrad” denna utgåva av den eviga klassikern kommer bli är i dagsläget väldigt oklart, men vi kommer sannolikt få mer handgripliga detaljer inom en snar framtid.

Här är Nighdive Studios tweet om System Shock 2 Enhanced Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar