facebook_pixel
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

För lite mindre än en månad sedan avslöjade Sega sitt Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, en nyversion av det klassiska Wii-spelet från 2006. Till pc:n dröjer dock spelet; konsollanseringen är planerad till den 29 oktober, men på Steam kan vi fortfarande bara läsa det oprecisa “vintern 2019”.

Hur som helst har Sega nu släppt den första gameplaytrailern för Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (utannonseringen åtföljdes endast av en filmisk storytrailer) där vi får återbekanta oss med seriens klassiska, färggranna hinderbanor, där apor tvingas in i bollar för att samla bananer och besegra enorma och fula bossar, för vårt eget höga nöjes skull. Var är PETA när man behöver dem rikigt?

Här är den första gameplaytrailern för Super Monkey Ball: Banana Blitz HD.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar