facebook_pixel
Solomatcher kommer till Apex Legends, men bara under två veckor

Solomatcher kommer till Apex Legends, men bara under två veckor

Sedan Respawn Entertainments battle royale-skjutare Apex Legends rullade ut i vintras har man endast kunna spela i grupper om tre, och grupper om tre endast. Detta kommer dock ändras mellan den 13 och 27 augusti, då man för första gången introducerar solomatcher i Apex Legends!

I tweeten nedan ser du en liten teaservideo om det hela, där vi får reda på att sololäget kommer vara en del av Iron Crown Collection Event, som kanske eller kanske inte även bjuder på andra nyheter.

Det ska hur som helst bli intressant att se hur solomatcherna tas emot av communityt – inte minst med tanke på att alla Apex Legends-hjältarna har specialkrafter som är ämnade att användas i samspel med andra – och vi kan nog räkna med att detta betraktas som ett första test för att se om solokrigande borde bli ett permanent alternativ.

Här är teasertweeten om solomatcherna i Apex Legends.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar