facebook_pixel
Skullgirls-utvecklarnas Indivisible släpps i oktober, kolla in nya trailern!

Skullgirls-utvecklarnas Indivisible släpps i oktober, kolla in nya trailern!

Förra sommaren skrev vi om Skullgirls-utvecklarna Lab Zero Games nya plattforms- och rollspelshybrid Indivisible, och om hur den redan imponerande handritade grafiken kommer få draghjälp av den välkända animestudion Studio Trigger. Och nu har Indivisible fått ett lanseringsdatum!

I trailern avslöjas nämligen att Indivisible kommer släppas via Steam den 8 oktober, och om du förköper spelet innan dess (man ska inte förköpa spel) så får du 10 procents rea (36 euro istället för det ordinarie 40 euro).

Indivisible utspelas i en enorm fantasy-värld och berättar historien om Anja, en orädd, rebellisk flicka, som tar sig an uppgiften att “rädda allt hon känner till från att förgöras”. Knappast en originell premiss, men själva spelandet tycks bli betydligt mer unikt då turordningsbaserade strider med 20 olika karaktärer (inte samtidigt, men totalt!) varvas med Anjas akrobatiska hoppande och utforskande genom tvådimensionella hinderbanor.

Här är den nya trailern för Indivisible, inklusive riktigt fet musik!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar