facebook_pixel
Skateboard-simulatorn Session lanseras i early access via Steam i höst

Skateboard-simulatorn Session lanseras i early access via Steam i höst

I november 2017 drog en kampanj för skateboard-simulatorn Session igång via Kickstarter. Den visade sig bli framgångsrik då man samlade in 163 716 kanadensiska dollar, men än dubbelt så mycket som den ursprungliga efterfrågade summan. Och nu lanseras spelet äntligen i early access via Steam!

Eller ja, med “nu” menar vi i själva verket “om en månad”, då den första early access-versionen rullar ut tisdagen den 17 september. Enligt utvecklarna Crea-ture Studios kommer early access-perioden vara mellan 6-12 månader, vilket kan behövas då man enbart planerar göra “kärnfunktionerna” och “en tillräckligt solid spelupplevelse” tillgängliga dag ett, i syfte att låta spelarfeedbacken ha stor inverkan på den slutliga produkten.

På Steam-sidan poängteras också att Session inte kommer stöda tangentbord och mus, så handkontroll är ett måste, sannolikt eftersom analoga spakrörelser kommer vara en central del av kontrollsystemet.

Här är early access-teasern för Session.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar