facebook_pixel
Sega kommer avslöja “helt nytt AAA-spel” under Gamescom

Sega kommer avslöja “helt nytt AAA-spel” under Gamescom

Gamescom-mässan kommer äga rum i Köln mellan den 20 och 24 augusti. Sega har nu bekräftat att de kommer vara där, och utöver den nya minikonsolen Sega Mega Drive Mini och konsolversionerna av Catherine: Full Body och Two Point Hospital kommer man också visa upp “en helt ny AAA-titel”.

Någon ytterligare information får vi inte, men Total War-skaparna Creative Assembly har i alla fall svarat på spekulationer hos Reddit, och sagt att det inte rör sig som det där nya taktiska fps:et som man anställde personal för i fjol (eller något annat spel av studion för den delen).

Så vad kan det handla om då? Det nya Yakuza kommer avtäckas den 29 augusti i Japan, så det känns inte särskilt troligt att det skulle dyka upp redan här, och Relic Entertainment är upptagna med att utveckla Age of Empires IV för Microsofts räkning, som mycket väl kan komma att presenteras på allvar under Gamescom.

Endless Space-skaparna Amplitude Studios, å andra sidan, har inget officiellt utannonserat Sega-projekt just nu, och det skulle onekligen passa utmärkt att avslöja en ny, tung strategititel i pc-fokuserade Tyskland!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar