facebook_pixel
Sea of Thieves har lagt till harpunkanoner på roddbåtar, husdjur väntar nästa månad!

Sea of Thieves har lagt till harpunkanoner på roddbåtar, husdjur väntar nästa månad!

Rares co-op-rövare Sea of Thieves får numera en uppdatering varje månad, och under gårdagen lanserades den allra senaste; Dark Relics är ute nu, och du kan läsa om nyheterna i detalj på den officiella hemsidan eller kolla in den ny trailern här nedan, inklusive harpunkanoner på roddbåtar!

Därtill kan Dark Relics också skryta med ett gäng nya seglatser som kretsar kring skelett som stulit mörka reliker av The Order of Souls, som spelarna ombeds stjäla tillbaka. Inte jättespännande, kanske, men Rare har också passat på att berätta mer om nästa månads uppdatering Reaper’s Bones (via Eurogamer), som framstår som betydligt intressantare – den kommer nämligen, äntligen, låta spelarna skaffa husdjur (åh herregud ja!) för dig som alltid drömt om att ha din egen apa eller papegoja på axeln, eller varför inte en söt minigris?

Här är trailern för månadens Sea of Thieves-uppdatering Dark Relics.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar