facebook_pixel
Rock of Ages 3: Make & Break släpps tidigt nästa år, kolla in debuttrailern!

Rock of Ages 3: Make & Break släpps tidigt nästa år, kolla in debuttrailern!

Sensommaren 2017 släpptes Rock of Ages 2: Bigger & Boulder, uppföljaren till Ace Teams excentriska tower defense/racinghýbdrid från 2011. Och tydligen sålde spelet tillräckligt bra för att motivera en tredje del, då Rock of Ages 3: Make & Break nu har presenterats för omvärlden!

Nedan ser du en trailer för Rock of Ages 3: Make & Break, och precis som titeln antyder är den verkligt stora nyheten den här gången att man kommer kunna skapa helt egna nivåer, och spela andras. De glimtar av baneditorn vi får i trailern utlovar dessutom ett simpelt användargränssnitt och tidseffektivt skapande, men vi hoppas att verktygen också erbjuder tillräckligt med djup för att skapa riktigt vansinniga hinderbanor som man kan reta gallfeber på kompisarna med. Du kan läsa mer om det hela på produktsidan hos Steam.

Rock of Ages 3: Make & Break släpps tidigt nästa år. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar