facebook_pixel
Rainbow Six Siege kommer vara gratis att spela i en vecka från och med imorgon

Rainbow Six Siege kommer vara gratis att spela i en vecka från och med imorgon

Ubisoft har annonserat att deras hjältebaserade onlineskjutare Rainbow Six Siege kommer vara helt gratis att spela via Uplay från och med imorgon, den 28 augusti, fram till nästa veckas tisdag, den 3 september. Alla spelare kommer få tillgång till alla kartor och spellägen, samt 20 “legacy”-operatörer.

När gratisveckan avslutats kommer dessutom standard-, deluxe-, guld- och ultimate-utgåvorna av Rainbow Six Siege reas ut med hela 70 procent fram till måndagen den 9 september, och om du beslutar dig för att genomföra ett köp kommer alla dina framsteg från gratisveckan hänga med till fullversionen.

Ubisoft medger också att gratisveckan finns till för uppmärksamma den kommande Rainbow Six Siege-säsongen Operation Ember Rise (som introducerar de två nya operatörerna Goyo och Amaru, vilket tar oss till totalt 50 spelbara karaktärer) så vi kan förvänta oss att den drar igång nästa vecka. Du kan läsa mer om det hela här.

Här är en video om de två kommande operatörerna till Rainbow Six Siege.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar