facebook_pixel
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 verkar heta Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 verkar heta Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

För några veckor sedan skrev vi om att Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 sannolikt kommer presenteras under Gamescom-mässan i Köln i slutet av den här månaden. Och nu har vi fått väldigt klara indikationer på att spelet finns på riktigt, även om namnet blir något annorlunda.

Vakna användare hos Reddit hann nämligen upptäcka en för tidig utannonsering via Electronic Arts egna hemsida (numera nedtagen) som vittnar om att det nya spelet kommer heta Plants vs. Zombies: Battle för Neighborville, och inkludera “20 fullt anpassningsbara karaktärsklasser, en social region, tre free roaming-regioner, nio PvP-lägen, inklusive 4v4 Battle Arena, med mera”.

Samtidigt rapporterar även Gematsu om att just titeln Plants vs. Zombies: Battle for Neigborville har registrerats i Europa (även om de hänvisar till en tweet som inte längre finns?) så Reddit-uppgifterna är förmodligen korrekta.

Officiell information att vänta under Gamescom mellan den 20 och 24 augusti, antar vi, och kanske till och med ett lanseringsdatum eftersom Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville lär släppas redan i höst.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar