facebook_pixel
Nya Need for Speed avtäcks på onsdag eftermiddag

Nya Need for Speed avtäcks på onsdag eftermiddag

Åtminstone jag blev överraskad när svenska Ghost Games meddelade att det nya Need for Speed inte skulle visas upp under E3. Men sedan dess har det hänt grejer; i slutet av juli bekräftade Electronic Arts att spelet kommer närvara under Gamescom, men vi får en första titt redan på onsdag!

Det nya Need for Speed – som möjligtvis kommer bära undertiteln Heat, baserat på en läcka via en butikskedja – har nämligen fått en nedräkning på den officiella hemsidan, som tar slut onsdag eftermiddag kl. 16:00 svensk tid.

Själv både gissar och antar jag att en första filmisk trailer är i antågande, som fördelaktigt följs upp av rejäla gameplay-sekvenser under Gamescom, som inleds i Köln nästa veckas tisdag. Vi vet nämligen redan att spelet planeras släppas i höst, så pr-kampanjen kommer bli remarkabelt kortfattad för ett spel i den här anrika serien.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar